سلام دوستان ببخشید از این که دیر پاسخ میدم
(12-14-2014، 10:22 PM)طالب نوشته است: به نظرم به محققانه تر شدن جو گفت و گوها کمک کنه اگه برای ویرایش ارسال هامون ، امکان درج علّت ویرایش ، وجود داشته باشه .
مثل سایت : http://www.askdin.ir
بله پیشنهاد خوبیه
من از این به بعد سعی می کنم علت ویرایش هام رو بنویسم
چند باری هم این کارو کردم ممنونم
(12-16-2014، 12:16 AM)طالب نوشته است: یه چیزی به ذهنم رسید که البته جای دیگه ای دقیقاً چنین چیزی ندیدم .
حالا بگمش ( از باب آرزو بر جوانان عیب نیست ) :
یه چنین قابلیتی بدک نیست که انسان بتونه دیگران رو از ارسال هاش با خبر کنه . مثلاً اگه تو موضوعی نظری گذاشتی و نیاز دیدی فلانی خبردار بشه ازش ( مثلا در جواب اون نوشته بودی ) یه تیک بزنی به اسم اون ؛ اون وقت ایشون وقتی وارد سایت میشه ، یه کوچولو بهش خبر داده بشه .
البته ممکنه این نظر خام باشه و بشه تو همین مسیر طرح به درد بخور تری داد .
نه پیشنهاد خوبیه اما فکر نکنم نرم افزار انجمن این امکان رو داشته باشه
در هر صورت بررسی و مشورت می کنم
(12-19-2014، 09:47 PM)طالب نوشته است: به نظرم خیلی خوبه که انجمنی ترتیب داده بشه برای پرداختن به شخصیت ها و تحقیق در موردشون ؛ حالا هرکس و تو هر زمینه ای که باشه . چه مثبت و چه منفی .
لکن اگه به نظرتون چنین کاری به صورت متمرکز و مفصل ، فسادخیزه چون ممکنه بلندکننده ی رگ حمله ی صاحب زر و زوری بشه ، میپذیرم : پیشنهادم فعلاً بره تو خاطره ها بهتره .
ای امان از عدم امان ...
به این پیشنهادتون قبلا رسیدگی شده و الان این بخش دایره
(01-15-2015، 05:56 PM)طالب نوشته است: تیم محترم مدیریت ، با تشکر از زحماتتون
اولین جمله ای که در ابتدای ورود به اندیشگاه باهاش روبرو میشیم ، اینه : انجمن گفتمان فلسفی ، عرفانی و ...
با عرض پوزش و به قصد بالا رفتن سطح هدفمندی و هماهنگی و ارزشی اندیشگاهمون : در سایت ، انجمنی برای عرفان نمیشناسم .
هرچه خسروان صلاح بدونن تابعیم .. تشکر
خیلی هم خوبه
اما به نظرتون انجمنی مجزا براش ایجاد کنیم
یا در انجمنی مثل دین و زندگی بخشی براش در نظر بگیریم؟
لطفا نظرتون رو بگید
ممنون
(02-25-2015، 06:57 PM)طالب نوشته است: پیشنهاد میدم بخش زبان شناسی داشته باشیم تا در اصل زبون ، و همینطور زبون های مختلف گفت و گو کنیم و باهاشون آشنا بشیم .
انشالله در آینده و با پیشرفت انجمن این بخش هم اضافه میشه
(03-20-2015، 12:04 PM)طالب نوشته است: به نظرم خوبه اگه ارسال های اهالی پای موضوعات در صورت طولانی بودن مخفی بشه ( قسمت اعظمش ) و اگه خواننده ای میل داشت با یه کلیک بتونه ، ادامه ی مطلبش رو تو همون صفحه ببینه . ( مثل « ادامه ی مطلب » که تو وبلاگ ها متعارفه ) .
بازهم فکر نمی کنم نرم افزار انجمن این امکان رو داشته باشه
بررسی و مشورت می کنم
(03-22-2015، 01:33 PM)hasti نوشته است: سلام
خسته نباشید
میشه یه جوری بشه که امضامون رو بتونیم یه تصویر بذاریم؟؟؟؟

چطوری ؟؟؟؟؟
اگه الان نمیشه , میشه بعدا بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

...........
" سالـــــــــــــــــــــ نو مبارکـــــــــــــــــــــــــ "
..............
ممنون مرجان جان
چون تا حالا امتحان نکرده بودم فکر می کردم میشه
به mimasam میگم ببینه چرا نمیشه
(03-24-2015، 12:31 AM)Havva نوشته است: دقیقا منم پیشنهاد مرجان جون رو دارم
چون امتجان کردم نشد!!!!!!
چشم بررسیش می کنم حواجان
(03-29-2015، 01:33 PM)گل پونه نوشته است: میشه یه پست برای عکس های نوروزی گذاشت؟ اگه موافق نیستین بگین لطفا...
چرا نشه آیدا جان
می تونی این بخش پست مورد نظر رو ایجاد کنی
http://andishegah.ir/forumdisplay.php?fid=81
از همتون ممنونم که به فکر انجمن هستید
پیروز و سربلند باشید